Είχα γράψει σε προηγούμενο post για σόγια σουβλάκια στο φούρνο!
Τώρα θα σας γράψω για σόγια σουβλάκια στα κάρβουνα!!! ΤΕΛΕΙΟ!
Υλικά (χωρίς ποσότητες)
-κεμπάπ σόγιας
-πιπεριές πολύχρωμες
-ελαιόλαδο,λεμόνι,ρίγανη, πιπέρι, αλάτι, σκόρδο λιωμένο
Ακολουθούμε την κλασική διαδικασία προετοιμασίας σόγιας (βράσιμο, ξέπλυμα, στίψιμο) και
περνάμε το κεμπάπ σόγιας και τις πιπεριές στα καλαμάκια. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη μαρινάδα (ανακατεύουμε ελαιόλαδο, λεμόνι, ρίγανη, πιπέρι, αλάτι, σκόρδο λιωμένο) όπου θα παραμείνουν τα καλαμάκια σόγιας για 2h στο ψυγείο.
Ψήνουμε στα κάρβουνα έως ότου πάρουν χρώμα, κάνοντας τακτική επάλειψη με τη μαρινάδα τους και... ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου