Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Monoi…o θησαυρός της καλοκαιρινής Ομορφιάς!


Ένα από τα αγαπημένα προϊόντα

Το έλαιο monoi naturado είναι ένα πολύτιμο αρωματικό έλαιο, καθαρότητας 99% σε monoi, πιστοποιημένης ονομασίας προέλευσης που παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Γαλλική Πολυνησία με την μέθοδο της διαβροχής φρέσκων λουλουδιών Ταϊτινής γαρδένιας (tiare) σε coprah καρύδας (έλαιο που εξάγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης του πυρήνα του καρπού της καρύδας). Σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Monoi το οποίο έχει ιδρυθεί από τους επίσημους παραγωγούς του ελαίου, το Monoi διασφαλίζει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση. Με μια μόνο εφαρμογή παρατηρείται βελτίωση της ενυδάτωσης στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος που μετά από 15 λεπτά αυξάνεται κατά 15% ενώ 2 ώρες αργότερα παρατηρείται επιπλέον αύξηση 10%. Κατά την διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων χρήσης η ενυδατική του ικανότητα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Ενυδατώνει καλύτερα από κάθε άλλο γνωστό ενυδατικό συστατικό διότι δεν δημιουργεί μεμβράνη επάνω στην επιδερμίδα και δεν εμποδίζει την ανταλλαγή μεταξύ του δέρματος και του περιβάλλοντος. 
Αποτελείται από:  - άνθος Tiare (Gardenia taitensis): σύμβολο της Γαλλικής Πολυνησίας αναδύει ένα γλυκό και μαγευτικό άρωμα. Λουλούδι της Ομορφιάς, αστραφτερού λευκού χρώματος, σύμβολο της αγνότητας κρύβει μέσα του καταπραϋντικές, εξαγνιστικές και μαλακτικές ιδιότητες.
 -καρύδα (Cocos nucifera): βασικό συστατικό στην διατροφή της Πολυνησίας ο καρπός της καρύδας των κοραλλιογενών εδαφών θεωρείται ο λευκός χρυσός της Ταϊτής. Το έλαιο που εξάγεται απο τον πυρήνα του καρπού είναι διαυγές και απαράμιλλα λεπτής υφής. Ελαφρύ και μεταξένιο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες που περιέχει. Από την περιποίηση των μωρών στην καθημερινή φροντίδα της ομορφιάς, στην Πολυνησία το Monoi χρησιμοποιείται για προστατέψει,να ενυδατώσει και να μαλακώσει την επιδερμίδα. Σαν ένα χάδι απόλυτης ευεξίας τυλίγει το σώμα με ένα αρωματισμένο και αισθησιακό μεταξένιο πέπλο 

Χρήση Monoi:
 • λίγες σταγόνες στο πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις για ενυδάτωση, τροφή και λάμψη
 • σε υγρή επιδερμίδα μετά το μπάνιο ή το ντους κάνει την επιδερμίδα του σώματος απαλή και μεταξένια.
 • λίγες σταγόνες στις άκρες των μαλλιών τρέφουν και προσδίνουν λάμψη
 • μάσκα σε υγρά μαλλιά μια φορά την εβδομάδα χαρίζει στιλπνότητα, απαλότητα και μοναδική λάμψη.
 • επιταχύνει την διαδικασία του μαυρίσματος, χαρίζει εξωτικό μπρούτζινο χρώμα και ανακουφίζει την ερεθισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα
 • επάλειψη του προσώπου και του σώματος προστατεύει από το χλώριο της πισίνας και το αλάτι της θάλασσας και τροφοδοτεί την επιδερμίδα με πολύτιμα συστατικά μετά την έκθεση στον ήλιο.
 • μικρή ποσότητα στο ζεστό νερό του μπάνιου προστατεύει την επιδερμίδα από τα άλατα και το χλώριο και μεταφέρει πολύτιμα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά στο δέρμα.

Και υπέροχη μυρωδιά για τους λάτρεις του εξωτικού 
Paraben free, preservative free, no petrochemical compounds No animal testing, no animal by-product 
Περιέχει το άνθος tiare στην συσκευασία
Ingrédients INCI : Coco nucifera, Gardenia tahitensis, parfum, Tocopherol
Περισσότερα: http://www.elmeliabio.gr
 Ένα σημείο πώλησης είναι το Ev's Heaven, Μπάκου 6  Ν.Φιλοθέη, τηλ. 210 6911737, με την πολύ εξυπηρετική  Έβελιν 

Comptoir Provencal des Argiles  (Naturado en Provence)
AddThis Social Bookmark Button

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More